BOENDER WOONBELEVING "Geniet van het buitenleven"

Zonwering Ammerstol

Ons assortiment aan (Buiten)zonwering bestaat onder andere uit: Terrasschermen, Screens, Markiezen, Rolluiken met montage en het juiste advies! Zonwering Ammerstol.
(Buiten)zonwering op maat

Op zoek naar complete buitenzonwering?

Dan bent Boender Woonbeleving in Krimpen aan den IJssel aan het juiste adres. Groot assortiment aan (buiten)zonwering. Zonwering Ammerstol.
Direct Contact

Liever eerst advies van een Boender Woonbeleving specialist?

Vertel uw woonwensen aan onze adviseurs en u krijgt heel gericht advies, passend bij jouw woonsituatie en woonwensen. Onze vakkundige adviseurs komen graag bij u langs om de maten op te meten of bespreken de mogelijkheden met u in onze showroom. Zonwering Ammerstol.
Zonwering Ammerstol
Terrasschermen
Met een zonnescherm op uw terras geniet u optimaal van het mooie weer maar kunt u toch direct contact met de zon vermijden. Ook heeft u binnen geen last meer van zon.
Zonwering Ammerstol
Screens
Een screen is een vlakhangende zonwering die hoge temperatuurstijgingen en hinderlijke zonschittering voorkomt. Screens houden de zon tegen en warmte buiten waardoor het binnen altijd een aangename temperatuur is. Het transparante screendoek belemmert de inkijk, het zicht naar buiten blijft grotendeels, afhankelijk van de gekozen kleur en situatie, behouden.
Zonwering Ammerstol
Markiezen
Nederlandse woningen zijn met regelmaat gebouwd in een landelijk-klassieke stijl én dat vraagt om een bijpassende oplossing. Markiezen zijn bij uitstek de hedendaagse opfrisser voor de klassieke woningen. Markiezen houden het zonlicht en de warmte op ambachtelijke wijze buiten waardoor jij op ieder moment van de dag kunt genieten van een aangenaam woonklimaat, in zowel de keuken als de woonkamer.
Zonwering Ammerstol
Rolluiken
De zekerheid van een goede afsluiting geeft een veilig en comfortabel gevoel. Een inbraak werend rolluik of schaarhek is moeilijk te doorbreken. Inbrekers herkennen deze afsluitingen als zeer tijdrovend en zullen uw pand dus liever links laten liggen.
De isolerende eigenschappen van een rolluik zorgen ervoor dat de warmte in de zomer buitengehouden wordt en dat het effect van lage temperaturen in de winter wordt gereduceerd. Hierdoor kunt u flink besparen op uw energierekening.
Zonwering Ammerstol
Advies
Boender Woonbeleving neemt graag de tijd voor u om samen naar uw wensen te kijken. Dit kan zowel thuis of in onze showroom. Mocht u besluiten om via ons te bestellen zullen wij altijd in komen meten om onaangename verrassingen te voorkomen.
Zonwering Ammerstol
Montage
De montage van de producten zijn bij ons in eerlijke handen. De montageteams hebben een zeer ruime ervaring en zijn o.a. gecertificeerd om op hoogte te werken.
Kees Sinke
Kees Sinke
2022-09-14
Goed en snel geholpen met de reparatie van onze zonwering.
André Verburg
André Verburg
2022-03-26
Super kwaliteit tapijtje! Erg goede communicatie met de klant en een goede prijs/kwaliteits verhouding
Hans Schreuder
Hans Schreuder
2022-03-07
Wij hebben screens en hordeuren aangeschaft. Wij zijn zeer tevreden over het gehele proces van aanvraag, opmeten, communicatie en het uiteindelijk plaatsen van de bestelde producten. Alles is keurig in orde, en er wordt netjes en vakkundig gewerkt. de communicatie is vriendelijk en..... afspraak is afspraak. Wij zijn dus een tevreden klant.
Rob Erkelens
Rob Erkelens
2022-02-27
Hierbij wil ik de fa Boender bedanken voor de goede ervaring die we opgedaan hebben met het plaatsen van onze PVC vloer. De vloer is prachtig geworden. We zijn er zeer tevreden mee.
Walter Rausch
Walter Rausch
2022-01-09
Boender woninginrichting is qua onze ervaring een 5-sterren bedrijf. Solide, betrouwbaar, ruime keuze, perfect advies van Jan. Ongekend in de huidige tijd....maar afspraak is afspraak. Super. Meer dan aan te bevelen.
Annemieke D.
Annemieke D.
2021-12-07
Gordijnen gekocht. Er wordt zeer goed meegedacht over de mogelijkheden en wat het beste past in de woning. Er wordt net zo lang gezocht en geprobeerd totdat het precies is zoals we in gedachten hadden.
Louis Maas
Louis Maas
2021-11-02
De uitvoering van de werkzaamheden snel en op de afgesproken tijd. De aangebrachte zonwering en verduistering voldoen zeer goed. Alles op een prettige wijze uitgevoerd.

Veelgestelde vragen over (Buiten)zonwering

Kunt u de oude scherm(en) demonteren en retour nemen?
Ja, indien u bij ons een nieuw scherm aanschaft met montage kunnen wij ook de demontage van het oude scherm verzorgen. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de situatie, die worden vooraf met u besproken.
Mijn maten zijn geen standaard maten, kunt u wel op maat leveren?
Jazeker, wij leveren de producten in verschillende maten.
Waarom zou ik kiezen voor uitvalschermen?
Uitvalschermen zijn bijzonder geschikt voor toepassingen waar geen vrije doorloop noodzakelijk is. Het zijn eenvoudige en zeer effectieve schermen. Deze schermen, uitgerust met windvast of stormvaste armen zijn uitstekende schermen die aan de kust, op winderige plaatsen of op grote hoogtes goed functioneren.
Heeft u nog steeds vragen?
Neem dan contact met ons op!
Creëer een uniek e sfeer in uw huis met Boender Woninginrichting. Topkwaliteit, maatwerk, design en vakmanschap bij al onze diensten. Wij verzorgen Tapijt – Gordijnen – Horren – Binnen zonwering – Zonneschermen – Rolluiken – Shutters – Jaloezieën en nog veel meer.
Contact
© 2022 Gemaakt door Brandways
Privacy BeleidAlgemene voorwaarden
envelopephone-handsetchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram