Boender Woonbeleving

Interieuradvies
op maat

Boender woonbeleving te Krimpen aan den ijssel

U bent van harte welkom in onze showroom op de IJsseldijk 416

1934

Pieter Hendrick ging met zijn bakfiets wekelijks bij zijn klanten langs om manufacturen (linnengoed) te verkopen. Hij was een bekend gezicht in Krimpen.

1959

De opening van de winkel in de Kleine Vlietstraat. Dit was achter het woonhuis van de familie Boender. Pieter Hendrick kreeg steeds meer hulp van zijn zoons Piet en Barend.

1975

Opening van de winkel op winkelcentrum de Korf. Piet stond in de winkel en Barend ging bij de klanten thuis stofferen. Ze verkochten vooral (Perzische) tapijten. Later kwam er steeds meer raamdecoratie bij.

1987

Na de brand op de Korf moest alles weer opgeknapt worden. Ook kwam broer Klaas hen begin jaren ’90 bij staan. Hij was gespecialiseerd in het plaatsen van de raamdecoraties. Barend hield zich meer bezig met de vloeren, terwijl Piet de klanten in de winkel advies gaf.

2008

Piet ging met pensioen. Barend ging alleen verder met een showroom in de Stormpolder. Deze was wekelijks op vrijdagavond en zaterdag geopend of op afspraak. Zijn schoonzoon Menno, die inmiddels ook al weer wat jaartjes bij hem werkte, hielp hem waar hij kon. Ook zij vormden een goed team.

2011

Barend miste 1 ding in de Stormpolder, een winkel waar je zo naar toe kon gaan! Toen de locatie aan de IJsseldijk vrij kwam is hij daar weer een winkel gestart. Zijn dochter Jolanda ging in de winkel staan onder schooltijd en zo konden de klanten weer van dinsdag tot en met zaterdag voor woonadvies naar de IJsseldijk.

2015

Barend bereikt de pensioengerechtigde leeftijd van 65 jaar. Jan Willem heeft de zaak van Barend overgenomen in 2015. Jan heeft jaren in een woninginrichting gestaan en mensen woonadvies gegeven. De jaren voordat hij aan deze nieuwe uitdaging is begonnen heeft hij veel gewerkt als ZZPer om te stofferen en raamdecoraties te plaatsen.

2018

Ton Soet komt als 6de generatie in het vak bij Boender Woonbeleving erbij. Ton is de zoon van Jan Willem die de zaak in 2015 heeft overgenomen.
Ton werk samen met de collega's aan het monteren en stofferen van de zonweringen, raamdecoraties, horren, matrassen en vloerbedekkingen.

2020 (Coronatijd)

Juist in ‘coronatijd’ worden mensen kritischer op het interieur van hun huis, weet Dineke van der Voorden te melden. Dineke is één van de uitnodigende gezichten van Boender Woonbeleving. “Er is niets leuker dan mensen blij te maken”, geeft de Krimpense het plezier van haar werk aan.

2022

Boender Woonbeleving mag je gerust een uniek bedrijf noemen. De woninginrichter uit Krimpen aan den IJssel heeft namelijk niet alleen een fysieke winkel, maar komt ook bij je thuis om je totaal te ontzorgen met een keur aan producten en diensten. Ondertussen bestaat het hele team uit een hele leuke en spontane groep (Jan Willem, Ton, Leendert, Johannes, Simon, Gerrit en Dineke.
hello world!
Kees Sinke
Kees Sinke
2022-09-14
Goed en snel geholpen met de reparatie van onze zonwering.
André Verburg
André Verburg
2022-03-26
Super kwaliteit tapijtje! Erg goede communicatie met de klant en een goede prijs/kwaliteits verhouding
Hans Schreuder
Hans Schreuder
2022-03-07
Wij hebben screens en hordeuren aangeschaft. Wij zijn zeer tevreden over het gehele proces van aanvraag, opmeten, communicatie en het uiteindelijk plaatsen van de bestelde producten. Alles is keurig in orde, en er wordt netjes en vakkundig gewerkt. de communicatie is vriendelijk en..... afspraak is afspraak. Wij zijn dus een tevreden klant.
Rob Erkelens
Rob Erkelens
2022-02-27
Hierbij wil ik de fa Boender bedanken voor de goede ervaring die we opgedaan hebben met het plaatsen van onze PVC vloer. De vloer is prachtig geworden. We zijn er zeer tevreden mee.
Walter Rausch
Walter Rausch
2022-01-09
Boender woninginrichting is qua onze ervaring een 5-sterren bedrijf. Solide, betrouwbaar, ruime keuze, perfect advies van Jan. Ongekend in de huidige tijd....maar afspraak is afspraak. Super. Meer dan aan te bevelen.
Annemieke D.
Annemieke D.
2021-12-07
Gordijnen gekocht. Er wordt zeer goed meegedacht over de mogelijkheden en wat het beste past in de woning. Er wordt net zo lang gezocht en geprobeerd totdat het precies is zoals we in gedachten hadden.
Louis Maas
Louis Maas
2021-11-02
De uitvoering van de werkzaamheden snel en op de afgesproken tijd. De aangebrachte zonwering en verduistering voldoen zeer goed. Alles op een prettige wijze uitgevoerd.
Creëer een uniek e sfeer in uw huis met Boender Woninginrichting. Topkwaliteit, maatwerk, design en vakmanschap bij al onze diensten. Wij verzorgen Tapijt – Gordijnen – Horren – Binnen zonwering – Zonneschermen – Rolluiken – Shutters – Jaloezieën en nog veel meer.
Contact
© 2022 Gemaakt door Brandways
Privacy BeleidAlgemene voorwaarden
envelopephone-handsetchevron-downarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram