BOENDER WOONBELEVING "Creëer een unieke sfeer in uw huis"

Hét adres voor een bijzondere woonbeleving

Ons assortiment bestaat onder andere uit: Raamdecoratie, Matrassen, Insectenwering, (Buiten)zonwering, Vloerbekleding en overige diensten
Creëer een unieke sfeer in uw huis

Woonwinkel voor inspiratie

Boender Woonbeleving in Krimpen aan den IJssel met hoogwaardige producten en scherpe prijzen
Direct Contact

Liever eerst advies van een Boender Woonbeleving specialist?

Vertel uw woonwensen aan onze adviseurs en u krijgt heel gericht advies, passend bij jouw woonsituatie en woonwensen. Onze vakkundige adviseurs komen graag bij u langs om de maten op te meten of bespreken de mogelijkheden met u in one showroom.
Boender Woonbeleving Krimpen aan den IJssel

Overige diensten

Bij Boender Woonbeleving is er een ruim assortiment met altijd de beste prijs en hoogwaardige kwaliteit op maat met een snelle levering.
Vloer egalisatie
Vloer egalisatie is het egaal maken van de ondervloer, met als eindresultaat een effen vloer. Deze vloer heeft geen bobbels en/of oneffenheden en zorgt bovendien voor een strakke uitstraling om de tegels goed te kunnen leggen. De werkwijze van vloer egalisatie verschilt per type ondergrond.

Traplopers
Een traploper is er voor de liefhebbers van een mooie entree. Boender Woonbeleving biedt u een ruime keus in lopers en roedes om dit te realiseren. Een traploper is bij ons verkrijgbaar in verschillende maten, uitvoeringen en materialen. Wij leveren uitsluitend de beste kwaliteit traplopers en installeren de traploper op de traditionele manier d.m.v. innaaien en roedes.
Decoratie Draai en Kiepramen
In nieuwbouw en renovatie worden tegenwoordig veelal kunststof draai/kiepramen gebruikt en daar kun je beter niet in schroeven. Tot 5 jaar geleden had onze branche daar geen antwoord op”, weet Jan Willem Soet, eigenaar van Boender. “Maar nu hebben wij het perfecte magneet- of kliksysteem voor raamdecoratie.
Advies
Boender Woonbeleving neemt graag de tijd voor u om samen naar uw wensen te kijken. Dit kan zowel thuis of in onze showroom. Mocht u besluiten om via ons te bestellen zullen wij altijd in komen meten om onaangename verrassingen te voorkomen.
Montage
De montage van de producten zijn bij Boender Woonbeleving in eerlijke handen. De montageteams hebben een zeer ruime ervaring en zijn o.a. gecertificeerd om op hoogte te werken.
Kees Sinke
Kees Sinke
2022-09-14
Goed en snel geholpen met de reparatie van onze zonwering.
André Verburg
André Verburg
2022-03-26
Super kwaliteit tapijtje! Erg goede communicatie met de klant en een goede prijs/kwaliteits verhouding
Hans Schreuder
Hans Schreuder
2022-03-07
Wij hebben screens en hordeuren aangeschaft. Wij zijn zeer tevreden over het gehele proces van aanvraag, opmeten, communicatie en het uiteindelijk plaatsen van de bestelde producten. Alles is keurig in orde, en er wordt netjes en vakkundig gewerkt. de communicatie is vriendelijk en..... afspraak is afspraak. Wij zijn dus een tevreden klant.
Rob Erkelens
Rob Erkelens
2022-02-27
Hierbij wil ik de fa Boender bedanken voor de goede ervaring die we opgedaan hebben met het plaatsen van onze PVC vloer. De vloer is prachtig geworden. We zijn er zeer tevreden mee.
Walter Rausch
Walter Rausch
2022-01-09
Boender woninginrichting is qua onze ervaring een 5-sterren bedrijf. Solide, betrouwbaar, ruime keuze, perfect advies van Jan. Ongekend in de huidige tijd....maar afspraak is afspraak. Super. Meer dan aan te bevelen.
Annemieke D.
Annemieke D.
2021-12-07
Gordijnen gekocht. Er wordt zeer goed meegedacht over de mogelijkheden en wat het beste past in de woning. Er wordt net zo lang gezocht en geprobeerd totdat het precies is zoals we in gedachten hadden.
Louis Maas
Louis Maas
2021-11-02
De uitvoering van de werkzaamheden snel en op de afgesproken tijd. De aangebrachte zonwering en verduistering voldoen zeer goed. Alles op een prettige wijze uitgevoerd.

Veelgestelde vragen 

Is een offerteaanvraag gratis en vrijblijvend?
Ja, let op! Er worden nooit kosten in rekening gebracht voor bijvoorbeeld advies of ontwerpkosten zonder dat een u dit van tevoren aangeeft en u de kosten hebt goedgekeurd.
Hoe weet een interieurstylist nou wat ik mooi vind?
Dit is precies waarom een kennismakingsgesprek zo belangrijk is. Tijdens dit gesprek komen wij erachter van welke sfeer en stijl u houd, wat u belangrijk vind in uw interieur, maar veel belangrijker, wat uw identiteit is. Hoe meer wij weten over uw situatie, hoe passender het advies zal zijn.
Wat zijn de openingstijden?
Dinsdag t/m Vrijdag
10.00 uur tot 12.00 uur & 13.00 uur tot 17.00 uur
Vrijdag koopavond
19.00 uur tot 21.00 uur
Zaterdag
10.00 uur tot 16.00 uur
Openingstijden kunt u ook vinden onder het kopje contact
Heeft u nog steeds vragen?
Neem dan contact met ons op!
Creëer een uniek e sfeer in uw huis met Boender Woninginrichting. Topkwaliteit, maatwerk, design en vakmanschap bij al onze diensten. Wij verzorgen Tapijt – Gordijnen – Horren – Binnen zonwering – Zonneschermen – Rolluiken – Shutters – Jaloezieën en nog veel meer.
Contact
© 2022 Gemaakt door Brandways
Privacy BeleidAlgemene voorwaarden
envelopephone-handsetchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram