BOENDER WOONBELEVING "Specialist in diverse vloeren"

Welke vloer past bij uw interieur?

Ons assortiment aan vloerbekleding bestaat onder andere uit: Tapijt, vinyl, laminaat en PVC. Daarnaast egaliseren wij ook vloeren, zodat de vloer die u heeft gekozen perfect komt te liggen.
Vloerenspecialist in Krimpen aan den IJssel

Bekijk ons uitgebreide assortiment

Bij Boender Woonbeleving kunt u terecht voor o.a. Tapijt, vinyl, laminaat, PVC, vloeregalisatie en traplopers.
Direct Contact

Liever eerst advies van een Boender Woonbeleving specialist?

Vertel uw woonwensen aan onze adviseurs en u krijgt heel gericht advies, passend bij jouw woonsituatie en woonwensen. Onze vakkundige adviseurs komen graag bij u langs om de maten op te meten of bespreken de mogelijkheden met u in one showroom.
Boender Woonbeleving Krimpen aan den IJssel

Vloerbekleding

Met eigen legservice!
Tapijt
Tapijt kan van diverse materialen gemaakt zijn. De meest voorkomende zijn wol, katoen en synthetische tapijten. Tapijt heeft als voordeel dat het warmte uitstraalt, zacht aanvoelt en geluidsdempend is. Je kan dus wel zeggen dat tapijt de meest behaaglijke vloerbedekking is.
Vinyl
Vinyl is een modieuze veerkrachtige, PVC vloerbedekking met veel mogelijkheden voor een redelijke prijs. Denk hierbij aan de vele verschillende kleuren en dessins die er te krijgen zijn.
Een vinylvloer is zeer gemakkelijk schoon te maken en geschikt voor mensen met huisstof allergieën.
Laminaat
Laminaat heeft de laatste jaren een enorme opmars gemaakt. Laminaat is praktisch, mooi, slijtvast en eventueel zelf te leggen. Boender Woonbeleving heeft een uitgebreide collectie laminaat in diverse prijsklassen.
PVC
In de volksmond heet een PVC vloer ook wel een vinyl vloer. Dit product lag tot voor kort vooral in bedrijven. Het leggen van deze vloer bij particulieren is de laatste jaren een enorme trend. Logisch, want zelfs de houtnerf lijkt voelbaar in deze vloer.
Vloer egalisatie
Met een vouwgordijn creëer je een huiselijke sfeer en bedien je met een koord of ketting. Vouw je het gordijn op, dan heb je optimaal lichtinval en uitkijk naar buiten. Vouw je het gordijn uit, dan kun je genieten van privacy. Vouwgordijnen zijn er in verschillende stofsoorten, van transparante stoffen tot verduisterende stoffen.
Advies
Boender Woonbeleving neemt graag de tijd voor u om samen naar uw wensen te kijken. Dit kan zowel thuis of in onze showroom. Mocht u besluiten om via ons te bestellen zullen wij altijd in komen meten om onaangename verrassingen te voorkomen.
Montage
Boender Woonbeleving neemt graag de tijd voor u om samen naar uw wensen te kijken. Dit kan zowel thuis of in onze showroom. Mocht u besluiten om via ons te bestellen zullen wij altijd in komen meten om onaangename verrassingen te voorkomen.
Kees Sinke
Kees Sinke
2022-09-14
Goed en snel geholpen met de reparatie van onze zonwering.
André Verburg
André Verburg
2022-03-26
Super kwaliteit tapijtje! Erg goede communicatie met de klant en een goede prijs/kwaliteits verhouding
Hans Schreuder
Hans Schreuder
2022-03-07
Wij hebben screens en hordeuren aangeschaft. Wij zijn zeer tevreden over het gehele proces van aanvraag, opmeten, communicatie en het uiteindelijk plaatsen van de bestelde producten. Alles is keurig in orde, en er wordt netjes en vakkundig gewerkt. de communicatie is vriendelijk en..... afspraak is afspraak. Wij zijn dus een tevreden klant.
Rob Erkelens
Rob Erkelens
2022-02-27
Hierbij wil ik de fa Boender bedanken voor de goede ervaring die we opgedaan hebben met het plaatsen van onze PVC vloer. De vloer is prachtig geworden. We zijn er zeer tevreden mee.
Walter Rausch
Walter Rausch
2022-01-09
Boender woninginrichting is qua onze ervaring een 5-sterren bedrijf. Solide, betrouwbaar, ruime keuze, perfect advies van Jan. Ongekend in de huidige tijd....maar afspraak is afspraak. Super. Meer dan aan te bevelen.
Annemieke D.
Annemieke D.
2021-12-07
Gordijnen gekocht. Er wordt zeer goed meegedacht over de mogelijkheden en wat het beste past in de woning. Er wordt net zo lang gezocht en geprobeerd totdat het precies is zoals we in gedachten hadden.
Louis Maas
Louis Maas
2021-11-02
De uitvoering van de werkzaamheden snel en op de afgesproken tijd. De aangebrachte zonwering en verduistering voldoen zeer goed. Alles op een prettige wijze uitgevoerd.

Veelgestelde vragen over vloerbekleding

Wat is de levensduur van een laminaatvloer?
Afhankelijk van de dikte van je laminaatvloer, gaat deze 6 tot 25 jaar mee. Een dunne laminaatvloer van 6mm gaat zo'n 6 tot 15 jaar mee. Een dikkere laminaatvloer van 8mm kan tot wel 25 jaar mee.
Hoe lang niet lopen op pvc vloer na leggen?
Het leggen van de pvc vloer

De volgende stap is het egaliseren van de vloer, na het egaliseren mag er 5 uur niet gelopen worden op de vloer. Als de egaline goed droog en hard is, wordt de vloer geschuurd met een schuurmachine, hierna word nogmaals stof gezogen en geveegd.
Moet een vloer altijd geëgaliseerd worden? 
Een oude vloer hoeft bij het plaatsen van bijvoorbeeld tapijttegels niet altijd geëgaliseerd te worden. Enkel wanneer de vloer heel slecht is, adviseren wij om deze te egaliseren. Egalisatie van uw vloer is dus sterk afhankelijk voor welke vloer u gaat kiezen.
Heeft u nog steeds vragen?
Neem dan contact met ons op!
Creëer een uniek e sfeer in uw huis met Boender Woninginrichting. Topkwaliteit, maatwerk, design en vakmanschap bij al onze diensten. Wij verzorgen Tapijt – Gordijnen – Horren – Binnen zonwering – Zonneschermen – Rolluiken – Shutters – Jaloezieën en nog veel meer.
Contact
© 2022 Gemaakt door Brandways
Privacy BeleidAlgemene voorwaarden
envelopephone-handsetchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram