Raamdecoratie

gordijnen

Gordijnen

Met gordijnen kun je je interieur een eigen sfeer geven. Ze bepalen het beeld van je interieur en ze worden zowel van binnen als van buiten gezien. De sfeer van je kamer is in grote mate afhankelijk van het binnenstromen van natuurlijk licht. Koud en hard licht kunnen worden gefilterd door bijvoorbeeld voiles.

Kendix

Vitrages of Inbetween gordijnen

Zit u gezellig in de woonkamer en geniet u van het heerlijke dag-licht, maar wilt u geen inkijk? Dan is er vitrage voor u. Vitrage is een dunne geweven stof die gewoon het daglicht door-laat in uw kamer. Vitrage is er in allerlei kleuren en met allerlei verschillende mo-tieven. Vitrage is inmiddels niet meer weg te denken uit ons assortiment, in combinatie met overgordijnen of als enkele raamdecoratie.

plisségordijnen

Plisségordijnen

Plisségordijnen zijn fijne vouwstoffen met een prachtig zacht lichteffect, waardoor er een bijzondere sfeer in uw interieur teweeg wordt gebracht. Daarbij worden het zonlicht en de warmte op een prettige manier geweerd.

In iedere leefruimte kunt u met onze stoffencollectie een subtiele nuance aanbrengen.

duettegordijnen

Duette® Gordijnen

Duette® shades is eigenlijk een dubbele vorm van de plissé.

De stof heeft een honingraat-vormige structuur. Door deze structuur heeft de Duette® shades een extra isolerende werking, met name de gemetalliseerde uitvoering. Daarnaast is de stof door zijn dubbelwandigheid extra sterk.

vouwgordijnen

Vouwgordijnen

Met een vouwgordijn creëer je een huiselijke sfeer en bedien je met een koord of ketting. Vouw je het gordijn op, dan heb je optimaal lichtinval en uitkijk naar buiten. Vouw je het gordijn uit, dan kun je genieten van privacy. Vouwgordijnen zijn er in verschillende stofsoorten, van transparante stoffen tot verduisterende stoffen.

rolgordijnen

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn leverbaar in exclusieve dessins, uni tinten, luxe opengewerkte stoffen en vrolijke afbeeldingen voor bijvoorbeeld kinderkamers.

Een zeer decoratief effect wordt verkregen door het aanbrengen van een schulprand of een roede aan de onderkant van het rolgordijn. Ook hierin hebben wij een grote keuze.

duo-rolgordijnen

Duo-rolgordijnen

Met een duorolgordijn creëer je eenvoudig de gewenste privacy en lichtinval. Een duorolgordijn bestaat uit twee lagen stof die langs elkaar bewegen. Door te spelen met de stand van deze twee stoflagen, met afwisselend lichtdoorlatende en dichte banen, ontstaat steeds weer een nieuw decoratief effect en een wisselende lichtinval. Deze praktische en sfeervolle eigenschappen maken het duorolgordijn tot een uniek decoratief product dat past in elk modern en klassiek interieur.

hor

Horren

Een hor geeft u een veilig gevoel en zorgt dat ongedierte uit de buurt blijft. Er zijn tal van oplossingen om horren te plaatsen zodat u geen last hebt van de hor, of dat deze direct een scheiding maakt tussen een open plek met buiten. Wij adviseren u graag welke hor het beste bij  u past.