Last van een allergie? Pollenwerend horrengaas biedt de oplossing!

Nooit meer op muggen- of vliegenjacht?

Met een vaste of scharnierende hor, of de plissé- of rolvariant houdt u ongedierte buiten de deur. Op bijna elk raam of elke deur kunnen we een hor plaatsen in de door u gewenste kleur.
Tegen vliegende insecten en pollen, altijd een oplossing

Insectenwering van Boender

Een van de minder leuke dingen aan de zomer zijn ongewenste insecten in je woning. Met behulp van insectenwering houd je de insecten tegen en komt er ’s avonds koele lucht binnen in jouw huis.
Direct Contact

Liever eerst advies van een Boender Woonbeleving specialist?

Vertel uw woonwensen aan onze adviseurs en u krijgt heel gericht advies, passend bij jouw woonsituatie en woonwensen. Onze vakkundige adviseurs komen graag bij u langs om de maten op te meten of bespreken de mogelijkheden met u in one showroom.
Boender Woonbeleving Krimpen aan den IJssel

Insectenwering

Dankzij een hor voor je raam of deur, is het onmogelijk om vliegen, muggen of andere dieren je slaapkamer in te laten dringen. Zo kun je lekker genieten van jouw nachtrust.
Horren
Een hor geeft u een veilig gevoel en zorgt dat ongedierte uit de buurt blijft. Er zijn tal van oplossingen om horren te plaatsen zodat u geen last hebt van de hor, of dat deze direct een scheiding maakt tussen een open plek met buiten. Wij adviseren u graag welke hor het beste bij u past.
Decoratie voor Draai- en Kiepramen
In nieuwbouw en renovatie worden tegenwoordig veelal kunststof draai/kiepramen gebruikt en daar kun je beter niet in schroeven. Tot 5 jaar geleden had onze branche daar geen antwoord op”, weet Jan Willem Soet, eigenaar van Boender. “Maar nu hebben wij het perfecte magneet- of kliksysteem voor raamdecoratie.
Advies
Boender Woonbeleving neemt graag de tijd voor u om samen naar uw wensen te kijken. Dit kan zowel thuis of in onze showroom. Mocht u besluiten om via ons te bestellen zullen wij altijd in komen meten om onaangename verrassingen te voorkomen.
Montage
De montage van de producten zijn bij Boender Woonbeleving in eerlijke handen. De montageteams hebben een zeer ruime ervaring en zijn o.a. gecertificeerd om op hoogte te werken.
Kees Sinke
Kees Sinke
2022-09-14
Goed en snel geholpen met de reparatie van onze zonwering.
André Verburg
André Verburg
2022-03-26
Super kwaliteit tapijtje! Erg goede communicatie met de klant en een goede prijs/kwaliteits verhouding
Hans Schreuder
Hans Schreuder
2022-03-07
Wij hebben screens en hordeuren aangeschaft. Wij zijn zeer tevreden over het gehele proces van aanvraag, opmeten, communicatie en het uiteindelijk plaatsen van de bestelde producten. Alles is keurig in orde, en er wordt netjes en vakkundig gewerkt. de communicatie is vriendelijk en..... afspraak is afspraak. Wij zijn dus een tevreden klant.
Rob Erkelens
Rob Erkelens
2022-02-27
Hierbij wil ik de fa Boender bedanken voor de goede ervaring die we opgedaan hebben met het plaatsen van onze PVC vloer. De vloer is prachtig geworden. We zijn er zeer tevreden mee.
Walter Rausch
Walter Rausch
2022-01-09
Boender woninginrichting is qua onze ervaring een 5-sterren bedrijf. Solide, betrouwbaar, ruime keuze, perfect advies van Jan. Ongekend in de huidige tijd....maar afspraak is afspraak. Super. Meer dan aan te bevelen.
Annemieke D.
Annemieke D.
2021-12-07
Gordijnen gekocht. Er wordt zeer goed meegedacht over de mogelijkheden en wat het beste past in de woning. Er wordt net zo lang gezocht en geprobeerd totdat het precies is zoals we in gedachten hadden.
Louis Maas
Louis Maas
2021-11-02
De uitvoering van de werkzaamheden snel en op de afgesproken tijd. De aangebrachte zonwering en verduistering voldoen zeer goed. Alles op een prettige wijze uitgevoerd.

Veelgestelde vragen over insectenwering

Kan ik mijn raam nog op de kiepstand zetten nadat de hor is geplaatst?
Ja, u kunt uw raam op de kiepstand en volledig open zetten met de hor op zijn plaatst. Met behulp van klemmen houdt de hor zich op zijn plek, ook met het raam open.
Wat kan ik het beste doen om te voorkomen dat ik een fout maak bij het opmeten?
Wij van Boender Woonbeleving komen altijd inmeten voordat we gaan bestellen, zo voorkomen namelijk dat we voor vervelende verrassingen komen te staan.
Kan ik mijn raam nog sluiten nadat de hor is geplaatst?

Ja, u kunt uw raam sluiten nadat de hor is geplaatst.


Heeft u nog steeds vragen?
Neem dan contact met ons op!
Creëer een uniek e sfeer in uw huis met Boender Woninginrichting. Topkwaliteit, maatwerk, design en vakmanschap bij al onze diensten. Wij verzorgen Tapijt – Gordijnen – Horren – Binnen zonwering – Zonneschermen – Rolluiken – Shutters – Jaloezieën en nog veel meer.
Contact
© 2022 Gemaakt door Brandways
Privacy BeleidAlgemene voorwaarden
envelopephone-handsetchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram