Shutters Moordrecht

Bij Boender Woonbeleving vind je shutters in verschillende soorten en maten. Van houten shutters, tot aluminium en kunststof varianten. Elk materiaal heeft specifieke kenmerken en voordelen. Zo creëer je sfeer in de huiskamer, de serre of zelfs in de badkamer. Shutters zijn bovendien niet alleen geschikt voor binnen. Shutters Moordrecht

Wat zijn shutters?

Shutters worden ook wel omschreven als klap- of raamluiken met verstelbare horizontale lamellen. Door het tuimelen van de lamellen kun je de hoeveelheid licht volledig naar wens aanpassen. Shutters bieden goede zonwering, uitstekende lichtregulering en de juiste mate van privacy. Onze shutters zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: MDF, hout en kunststof. Heb jij kleine ramen, draai-kiepramen, hoge ramen, brede ramen of speciale vormen? Voor ieder type raam hebben wij een passende oplossing, doordat wij shutters op maat maken. Shutters Moordrecht.

Voordelen van Shutters

Wij hebben een aantal voordelen van Shutters op maat op een rijtje gezet:

- Geschikt voor elk type raam
- Gemakkelijk volledig te openen voor een vrij uitzicht
- Verduisterende raamdecoratie
- Makkelijk schoon te maken
- Plaatsing zowel in als op het kozijn

Boender Woonbeleving Shutters Moordrecht

Heeft u een vraag?

Creëer een uniek sfeer in uw huis met Boender Woninginrichting. Topkwaliteit, maatwerk, design en vakmanschap bij al onze diensten. Wij verzorgen Tapijt – Gordijnen – Horren – Binnen zonwering – Zonneschermen – Rolluiken – Shutters Moordrecht – Jaloezieën en nog veel meer. Vul ons contactformulier in of maak een afspraak voor in onze showroom voor een advies gesprek.

Contact met Boender Woonbeleving

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

IJsseldijk 416, 
2922 BP Krimpen aan den IJssel
Dinsdag t/m Vrijdag
10.00 uur tot 12.00 uur & 13.00 uur tot 17.00 uur

Vrijdag koopavond
19.00 uur tot 21.00 uur

Zaterdag
10.00 uur tot 16.00 uur
0180-512012
info@boenderwonen.nl
Kees Sinke
Kees Sinke
2022-09-14
Goed en snel geholpen met de reparatie van onze zonwering.
André Verburg
André Verburg
2022-03-26
Super kwaliteit tapijtje! Erg goede communicatie met de klant en een goede prijs/kwaliteits verhouding
Hans Schreuder
Hans Schreuder
2022-03-07
Wij hebben screens en hordeuren aangeschaft. Wij zijn zeer tevreden over het gehele proces van aanvraag, opmeten, communicatie en het uiteindelijk plaatsen van de bestelde producten. Alles is keurig in orde, en er wordt netjes en vakkundig gewerkt. de communicatie is vriendelijk en..... afspraak is afspraak. Wij zijn dus een tevreden klant.
Rob Erkelens
Rob Erkelens
2022-02-27
Hierbij wil ik de fa Boender bedanken voor de goede ervaring die we opgedaan hebben met het plaatsen van onze PVC vloer. De vloer is prachtig geworden. We zijn er zeer tevreden mee.
Walter Rausch
Walter Rausch
2022-01-09
Boender woninginrichting is qua onze ervaring een 5-sterren bedrijf. Solide, betrouwbaar, ruime keuze, perfect advies van Jan. Ongekend in de huidige tijd....maar afspraak is afspraak. Super. Meer dan aan te bevelen.
Annemieke D.
Annemieke D.
2021-12-07
Gordijnen gekocht. Er wordt zeer goed meegedacht over de mogelijkheden en wat het beste past in de woning. Er wordt net zo lang gezocht en geprobeerd totdat het precies is zoals we in gedachten hadden.
Louis Maas
Louis Maas
2021-11-02
De uitvoering van de werkzaamheden snel en op de afgesproken tijd. De aangebrachte zonwering en verduistering voldoen zeer goed. Alles op een prettige wijze uitgevoerd.
Creëer een uniek e sfeer in uw huis met Boender Woninginrichting. Topkwaliteit, maatwerk, design en vakmanschap bij al onze diensten. Wij verzorgen Tapijt – Gordijnen – Horren – Binnen zonwering – Zonneschermen – Rolluiken – Shutters – Jaloezieën en nog veel meer.
Contact
© 2022 Gemaakt door Brandways
Privacy BeleidAlgemene voorwaarden
envelopephone-handsetlocationclockchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram