Raamdecoratie Montfoort

Creëer een unieke sfeer in uw huis met Boender Woninginrichting. Topkwaliteit, maatwerk, design en vakmanschap bij al onze diensten. Wij verzorgen Tapijt – Gordijnen – Horren – Binnen zonwering – Zonneschermen – Rolluiken – Shutters – Jaloezieën en nog veel meer. Raamdecoratie Montfoort.

Raamdecoratie

De keuze voor raamdecoratie is groot zo ook bij Boender Woonbeleving. We helpen u graag verder voor Gordijnen, Plisségordijnen, Duette® Gordijnen, Vouwgordijnen, Rolgordijnen, Duo-rolgordijnen, Vitrages, Inbetween gordijnen, Horren. Raamdecoratie Montfoort.

Gordijnen

Met gordijnen kun je je interieur een eigen sfeer geven. Ze bepalen het beeld van je interieur en ze worden zowel van binnen als van buiten gezien. De sfeer van je kamer is in grote mate afhankelijk van het binnenstromen van natuurlijk licht. Koud en hard licht kunnen worden gefilterd door bijvoorbeeld voiles.

Vitrages of Inbetween gordijnen

Zit u gezellig in de woonkamer en geniet u van het heerlijke dag-licht, maar wilt u geen inkijk? Dan is er vitrage voor u. Vitrage is een dunne geweven stof die gewoon het daglicht door-laat in uw kamer. Vitrage is er in allerlei kleuren en met allerlei verschillende mo-tieven. Vitrage is inmiddels niet meer weg te denken uit ons assortiment, in combinatie met overgordijnen of als enkele raamdecoratie.

Plisségordijnen

Plisségordijnen zijn fijne vouwstoffen met een prachtig zacht lichteffect, waardoor er een bijzondere sfeer in uw interieur teweeg wordt gebracht. Daarbij worden het zonlicht en de warmte op een prettige manier geweerd. In iedere leefruimte kunt u met onze stoffencollectie een subtiele nuance aanbrengen.
Bekijk al onze diensten

Contact opnemen met Boender Woonbeleving

Hét adres voor een bijzondere woonbeleving in Krimpen aan den IJssel, Raamdecoratie Montfoort.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Kees Sinke
Kees Sinke
2022-09-14
Goed en snel geholpen met de reparatie van onze zonwering.
André Verburg
André Verburg
2022-03-26
Super kwaliteit tapijtje! Erg goede communicatie met de klant en een goede prijs/kwaliteits verhouding
Hans Schreuder
Hans Schreuder
2022-03-07
Wij hebben screens en hordeuren aangeschaft. Wij zijn zeer tevreden over het gehele proces van aanvraag, opmeten, communicatie en het uiteindelijk plaatsen van de bestelde producten. Alles is keurig in orde, en er wordt netjes en vakkundig gewerkt. de communicatie is vriendelijk en..... afspraak is afspraak. Wij zijn dus een tevreden klant.
Rob Erkelens
Rob Erkelens
2022-02-27
Hierbij wil ik de fa Boender bedanken voor de goede ervaring die we opgedaan hebben met het plaatsen van onze PVC vloer. De vloer is prachtig geworden. We zijn er zeer tevreden mee.
Walter Rausch
Walter Rausch
2022-01-09
Boender woninginrichting is qua onze ervaring een 5-sterren bedrijf. Solide, betrouwbaar, ruime keuze, perfect advies van Jan. Ongekend in de huidige tijd....maar afspraak is afspraak. Super. Meer dan aan te bevelen.
Annemieke D.
Annemieke D.
2021-12-07
Gordijnen gekocht. Er wordt zeer goed meegedacht over de mogelijkheden en wat het beste past in de woning. Er wordt net zo lang gezocht en geprobeerd totdat het precies is zoals we in gedachten hadden.
Louis Maas
Louis Maas
2021-11-02
De uitvoering van de werkzaamheden snel en op de afgesproken tijd. De aangebrachte zonwering en verduistering voldoen zeer goed. Alles op een prettige wijze uitgevoerd.
Creëer een uniek e sfeer in uw huis met Boender Woninginrichting. Topkwaliteit, maatwerk, design en vakmanschap bij al onze diensten. Wij verzorgen Tapijt – Gordijnen – Horren – Binnen zonwering – Zonneschermen – Rolluiken – Shutters – Jaloezieën en nog veel meer.
Contact
© 2022 Gemaakt door Brandways
Privacy BeleidAlgemene voorwaarden
envelopephone-handsetchevron-downarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram