Horren Ammerstol

Een hor geeft u een veilig gevoel en zorgt dat ongedierte uit de buurt blijft. Er zijn tal van oplossingen om horren te plaatsen zodat u geen last hebt van de hor, of dat deze direct een scheiding maakt tussen een open plek met buiten. Wij adviseren u graag welke hor het beste bij u past. Horren Ammerstol.

Insectenwering van Boender

Tegen vliegende insecten en pollen, altijd een oplossing. Een van de minder leuke dingen aan de zomer zijn ongewenste insecten in je woning. Met behulp van insectenwering houd je de insecten tegen en komt er ’s avonds koele lucht binnen in jouw huis. Boender Woonbeleving heeft voor u een passende oplossing.

Horrenspecialist

Boender Woonbeleving levert, meet en monteert al meer dan 30 jaar kwaliteits horren. Wij zijn specialist in maatwerk horren voor binnen en buiten situaties met draaideuren, draai ramen, draaikiep ramen, schuifpui deuren en schuine Velux dakramen en lichtkoepels. Alleen de beste rolhorren, plissehorren en vaste horren in alle soorten en maten.

Boender Woonbeleving komt naar uw woning of kantoor om uw gewenste insecten hor met laser meetapparatuur precies passend in te meten. Na een korte levertijd komen onze monteurs naar uw woning of kantoor om vakkundig en stofvrij uw deurhor of raamhor te monteren. Horren Ammerstol.

Heeft u een vraag?

Creëer een uniek sfeer in uw huis met Boender Woninginrichting. Topkwaliteit, maatwerk, design en vakmanschap bij al onze diensten. Wij verzorgen Tapijt – Gordijnen – Horren Ammerstol – Binnen zonwering – Zonneschermen – Rolluiken – Shutters – Jaloezieën en nog veel meer. Vul ons contactformulierin of maak een afspraak voor in onze showroom voor een advies gesprek.

Contact met Boender Woonbeleving

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

IJsseldijk 416, 
2922 BP Krimpen aan den IJssel
Dinsdag t/m Vrijdag
10.00 uur tot 12.00 uur & 13.00 uur tot 17.00 uur

Vrijdag koopavond
19.00 uur tot 21.00 uur

Zaterdag
10.00 uur tot 16.00 uur
0180-512012
info@boenderwonen.nl
Kees Sinke
Kees Sinke
2022-09-14
Goed en snel geholpen met de reparatie van onze zonwering.
André Verburg
André Verburg
2022-03-26
Super kwaliteit tapijtje! Erg goede communicatie met de klant en een goede prijs/kwaliteits verhouding
Hans Schreuder
Hans Schreuder
2022-03-07
Wij hebben screens en hordeuren aangeschaft. Wij zijn zeer tevreden over het gehele proces van aanvraag, opmeten, communicatie en het uiteindelijk plaatsen van de bestelde producten. Alles is keurig in orde, en er wordt netjes en vakkundig gewerkt. de communicatie is vriendelijk en..... afspraak is afspraak. Wij zijn dus een tevreden klant.
Rob Erkelens
Rob Erkelens
2022-02-27
Hierbij wil ik de fa Boender bedanken voor de goede ervaring die we opgedaan hebben met het plaatsen van onze PVC vloer. De vloer is prachtig geworden. We zijn er zeer tevreden mee.
Walter Rausch
Walter Rausch
2022-01-09
Boender woninginrichting is qua onze ervaring een 5-sterren bedrijf. Solide, betrouwbaar, ruime keuze, perfect advies van Jan. Ongekend in de huidige tijd....maar afspraak is afspraak. Super. Meer dan aan te bevelen.
Annemieke D.
Annemieke D.
2021-12-07
Gordijnen gekocht. Er wordt zeer goed meegedacht over de mogelijkheden en wat het beste past in de woning. Er wordt net zo lang gezocht en geprobeerd totdat het precies is zoals we in gedachten hadden.
Louis Maas
Louis Maas
2021-11-02
De uitvoering van de werkzaamheden snel en op de afgesproken tijd. De aangebrachte zonwering en verduistering voldoen zeer goed. Alles op een prettige wijze uitgevoerd.
Creëer een uniek e sfeer in uw huis met Boender Woninginrichting. Topkwaliteit, maatwerk, design en vakmanschap bij al onze diensten. Wij verzorgen Tapijt – Gordijnen – Horren – Binnen zonwering – Zonneschermen – Rolluiken – Shutters – Jaloezieën en nog veel meer.
Contact
© 2022 Gemaakt door Brandways
Privacy BeleidAlgemene voorwaarden
envelopephone-handsetlocationclockchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram