Binnenzonwering Bergambacht

Bij Boender Woonbeleving kunt u ook terecht voor diversiteit aan binnenzonwering zoals: Gordijnen, Vitrages of Inbetween gordijnen, Plisségordijnen, Duette® Gordijnen, Vouwgordijnen, Rolgordijnen, Duo-rolgordijnen, Horren, Shutters. Binnenzonwering Bergambacht.

Met binnenzonwering geef jij jouw woning sfeer en stijl en voorkom je inkijk. Zoek jij zonwering voor binnen die het licht alleen iets filtert of ben je op zoek naar horizontale zonwering waarbij je het licht goed kunt reguleren. Onze producten zijn decoratief, functioneel en ze worden op maat gemaakt van hoogwaardige materialen. Je zult verbaasd staan over de ruime keuze aan binnenzonwering. Bij Boender Woonbeleving kan jij terecht voor een persoonlijk advies geheel op maat.

Boender woonbeleving maakt het waar

Boender Woonbeleving, al generaties lang de specialist in Krimpen aan den IJssel en omstreken. Sinds 1934 staat dit familiebedrijf bekend om zijn service, kwaliteit en duurzaamheid op het gebied van o.a. binnenzonwering. Niet voor niets zijn wij onlangs uitgeroepen tot het op één na beste bedrijf in Nederland van onze branche. Zo hebben wij ook nog een droom voor de toekomst, maar realiseren liever die van jou. Boender Woonbeleving heeft voor u een passende oplossing.

Zonwering binnen

Ben jij op zoek naar zonwering voor binnen? Dan ben je bij Boender Woonbeleving aan het juiste adres. Zonwering voor binnen is raambekleding met een zonwerende werking. Binnenzonwering houdt de warmte buiten tijdens de warme zomermaanden. Ook kan jij met zonwering voor binnen zelf bepalen hoeveel licht er binnen komt. Ons assortiment aan zonwerende raamdecoratie is erg breed en bestaat uit verschillende soorten binnenzonwering.

Heeft u een vraag?

Creëer een uniek sfeer in uw huis met Boender Woninginrichting. Topkwaliteit, maatwerk, design en vakmanschap bij al onze diensten. Wij verzorgen Tapijt – Gordijnen – Horren – Binnen zonwering – Zonneschermen – Rolluiken – Shutters – Jaloezieën, Binnenzonwering Bergambacht en nog veel meer. Vul ons contactformulier in of maak een afspraak voor in onze showroom voor een advies gesprek.

Contact met Boender Woonbeleving

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

IJsseldijk 416, 
2922 BP Krimpen aan den IJssel
Dinsdag t/m Vrijdag
10.00 uur tot 12.00 uur & 13.00 uur tot 17.00 uur

Vrijdag koopavond
19.00 uur tot 21.00 uur

Zaterdag
10.00 uur tot 16.00 uur
0180-512012
info@boenderwonen.nl
Kees Sinke
Kees Sinke
2022-09-14
Goed en snel geholpen met de reparatie van onze zonwering.
André Verburg
André Verburg
2022-03-26
Super kwaliteit tapijtje! Erg goede communicatie met de klant en een goede prijs/kwaliteits verhouding
Hans Schreuder
Hans Schreuder
2022-03-07
Wij hebben screens en hordeuren aangeschaft. Wij zijn zeer tevreden over het gehele proces van aanvraag, opmeten, communicatie en het uiteindelijk plaatsen van de bestelde producten. Alles is keurig in orde, en er wordt netjes en vakkundig gewerkt. de communicatie is vriendelijk en..... afspraak is afspraak. Wij zijn dus een tevreden klant.
Rob Erkelens
Rob Erkelens
2022-02-27
Hierbij wil ik de fa Boender bedanken voor de goede ervaring die we opgedaan hebben met het plaatsen van onze PVC vloer. De vloer is prachtig geworden. We zijn er zeer tevreden mee.
Walter Rausch
Walter Rausch
2022-01-09
Boender woninginrichting is qua onze ervaring een 5-sterren bedrijf. Solide, betrouwbaar, ruime keuze, perfect advies van Jan. Ongekend in de huidige tijd....maar afspraak is afspraak. Super. Meer dan aan te bevelen.
Annemieke D.
Annemieke D.
2021-12-07
Gordijnen gekocht. Er wordt zeer goed meegedacht over de mogelijkheden en wat het beste past in de woning. Er wordt net zo lang gezocht en geprobeerd totdat het precies is zoals we in gedachten hadden.
Louis Maas
Louis Maas
2021-11-02
De uitvoering van de werkzaamheden snel en op de afgesproken tijd. De aangebrachte zonwering en verduistering voldoen zeer goed. Alles op een prettige wijze uitgevoerd.
Creëer een uniek e sfeer in uw huis met Boender Woninginrichting. Topkwaliteit, maatwerk, design en vakmanschap bij al onze diensten. Wij verzorgen Tapijt – Gordijnen – Horren – Binnen zonwering – Zonneschermen – Rolluiken – Shutters – Jaloezieën en nog veel meer.
Contact
© 2022 Gemaakt door Brandways
Privacy BeleidAlgemene voorwaarden
envelopephone-handsetlocationclockchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram