Slapen

matras

Matrassen

Op het gebied van matrassen is er de laatste jaren veel veranderd en zijn er een hoop nieuwe ontwikkelingen naar voren gebracht. Al deze verschillende soorten slaapsystemen proberen er zorg voor te dragen dat uw lichaam na een nacht slapen uitgerust en fit is, zodat u opgewekt de nieuwe dag kunt ingaan.

Tenslotte bepaalt de nacht uw dag!

bodem

Bodems

Een lattenbodem kan een goede individuele ondersteuning geven. Zij kunnen elk, onafhankelijk van elkaar, omhoog of omlaag bewegen. Er zijn wel hele grote kwaliteitsverschillen in lattenbodems. Over het algemeen geldt: hoe meer latten er in een lattenbodem zitten, des te beter is de ondersteuning. Een 42-lats lattenbodem verdeelt het gewicht een stuk beter dan een 24-lats lattenbodem.

kussen

Hoofdkussens

Het uitkiezen van een geschikt hoofdkussen is persoonlijk. Een kwalitatief en goed passend kussen is belangrijk voor een heerlijke nachtrust en het voorkomt nekklachten. Bij het kiezen van een hoofdkussen is ook uw slaaphouding belangrijk. Bent u een buik-, rug- of zijslaper? Dit bepaalt of u het best een zacht en dun kussen kunt kiezen of dat een dik en hard hoofdkussen beter bij u past.